Column

Nu jullie aan het woord... over Dinosaur Jr.

Je hebt van die bands waar iedereen een mening over heeft. Neem nu Dinosaur Jr.

Elke keer als ik er iets over meld, merk ik dat er veel op wordt gereageerd. Raar is dat niet  want er is veel om van te houden of om te haten. "Die stem van J. Mascis, die is toch om te huilen. En dat gehak van die Murph, daar is toch werkelijk niets genuanceerd aan? En dan die gekwetste huilebalk van een Barlow! Die trouwens wel een leuk stukje bas kan spelen en mooie onconventionele liedjes schrijft. En die J., die kan me daar toch een lekker moppie gitaar spelen, of niet?"

Zelf ben ik van hater tot liefhebber uitgegroeid. En mijn stelling is dan ook: Dinosaur Jr. is net als leren olijven eten. De eerste keer denk je gâtfer! En als je ze dan maar vaak genoeg tot je blijft nemen, komt er vanzelf een moment dat je om gaat.....of niet...

Ik geef de nieuwe van Dinosaur Jr. gewoon 10 van de 10 sterren op Muzine.nl, maar omdat er vast velen onder jullie zijn die het daar heel erg niet mee eens zijn, hier een recensie in 8 stellingen, waar je gewoon zelf op mag stemmen. Krop je muzikale  liefdes en/of frustaties dus niet langer op, en grijp deze kans om je uit te spreken over de nieuwe plaat van J. Mascis en consorten:

 

WIM DU MORTIER

ad bol.com

Bulk Alert

Redacteuren en Fotografen

Muzine.nl is altijd op zoek naar goede redacteuren en fotografen.

Interesse? Stuur een mailtje naar ronald@muzine.nl

Social media

Volg Muzine.nl op Facebook of Twitter

Like us